Blog

Kozmetický salón Bratislava

Lash lifting, mezoterapia a hĺbkové čistenie pleti

Lash Lifting: Oči, ktoré rozžiaria Váš pohľad

Krásne a výrazné oči s dlhými a zahnutými riasami sú snom mnohých žien. Napriek tomu, že používanie maskary je bežným riešením, nie vždy je čas a chuť na rannú rutinu make-upu plnú chémie. Preto je tu lash lifting, revolučný kozmetický postup, ktorý umožňuje riasam vyzerať ohromujúco bez nutnosti denného nanášania špirály.

V tomto článku si priblížime, čo je lash lifting, ako funguje a aké sú jeho výhody.

lashlifting, lash lifting, lash lifting bratislava, kozmeticky salon

ČO JE LASH LIFTING?

Lash Lifting je moderný estetický postup, ktorý je stále populárnejší medzi ženami, ktoré túžia po prirodzenom, no pôsobivom vzhľade rias bez zbytočnej námahy. Tento postup sa vykonáva špeciálnymi prípravkami, ktoré zdvihnú a predĺžia vaše riasy. Na rozdiel od umelých rias, ktoré vyžadujú častú údržbu a chemické lepidlá, lashlifting zachováva vašu prirodzenosť s maximálnym efektom. Vaše riasy zostanú po lash liftingu vyživené, výraznejšie a bezúdržbové.

Ako Prebieha Lash Lifting?

  • Príprava: V prvom rade sa vaše riasy očistia od nečistôt a make-upu. Potom sa vytočia na špeciálnu silikónovú podložku, ktorá určuje krivku, ktorú budú riasy mať počas procedúry.
  • Aplikácia Prípravkov: Na riasy sa nanesú špeciálne prípravky krémovej konzistencie, ktoré zmäkčujú riasy a umožňujú im byť formované do požadovanej krivky.
  • Fixácia: Po aplikácii prípravkov sa riasy fixujú na tvarovací podstavec, aby si zachovali novú krivku.
  • Farbenie: Po dokončení procedúry lash liftingu sa riasy zafarbujú a následne sa aplikuje výživná kúra, ktorá zabezpečuje pevnosť a dodáva riasam potrebné živiny. Týmto spôsobom sa dosiahne hlboká revitalizácia rias a zároveň sa im poskytne dôležitá výživa. Následne sa riasy farbia podľa potreby.

Výhody lash liftingu:

  • Prirodzený vzhľad: Lash lifting dodáva vašim riasam prirodzený vzhľad, čo znamená, že nemusíte nosiť umelé riasy alebo špirálu a taktiež je omnoho šetrnejší. Vaše riasy zostávajú dokonalé 24 hodín denne a 7 dní v týždni.
  • Dlhodobý efekt: Výsledok lash liftingu je trvalý a okamžitý. Riasy zostanú výrazne väčšie, plnšie a efekt zotrvá zvyčajne 4 až 6 týždňov. Potom možno túto procedúru opakovať, vaše riasy sa vám len poďakujú!
  • Minimálna údržba: Nemusíte sa starať o umelé riasy a chemické lepidlá. Taktiež vás riasy nijako nebudú obmedzovať v každodenných rutinných činnostiach (môžete si ich nalíčiť, odličovať, umývať vodou a pod.).
  • Bezbolestný Proces: Lashlifting je bezbolestný a bez akéhokoľvek rizika, riasy zostanú vyživené a väčšie.
  • Efektívny pre všetky dĺžky rias: Bez ohľadu na to, či máte krátke alebo dlhé riasy, lash lifting môže zdvihnúť a predĺžiť vaše riasy, a zlepšiť tak celkový dojem z vašich očí.

Mezoterapia (neinvazívna): Obnovte krásu pleti na celulárnej úrovni

Mezoterapia je ďalšou inovatívnou metódou, ktorá pomáha zlepšiť textúru pokožky a riešiť rôzne kožné problémy. Táto terapia využíva elektroporáciu, ktorou zapracuvávam do pokožky tváre liečivé preparáty, ktoré obsahujú vitamíny, minerály a ďalšie živiny, aby sa pokožka regenerovala a zlepšil sa jej vzhľad.

ČO JE MEZOTERAPIA?

Mezoterapia je neinvazívny postup, ktorý spočíva v aplikácii aktívnych substancii pomocou elektroporácie do pokožky. Elektrický impulz naruší polaritu buniek a tým napomôže vstrebávaniu účinných látok. Tieto liečivé koktejly obsahujú živiny, ktoré podporujú regeneráciu pokožky a zlepšujú tým jej vzhľad. Mezoterapia je vhodná na riešenie rôznych kožných problémov, vrátane starnutia pokožky, vrások, akné, jaziev alebo strií.

Ako Prebieha Mezoterapia?

  • Konzultácia: Pred začatím Mezoterapie ako aj pri každom ošetrení s vami konzultujem vaše potreby a určím, vhodný koktail živín pre vašu pokožku.
  • Reakcia kože: Pomocou hlavice elektroporačne cez mikrokanáliky zapracuvávam do pokožky preparáty. Vaša koža začne reagovať na aplikované aktívne látky, čo spúšťa proces regenerácie.
  • Výsledky: Postupom času sa pokožka stáva hladšou, zdravšou a mladšou.

Výhody mezoterapie:

  • Regenerácia pleti: Mezoterapia stimuluje regeneráciu pokožky na bunkovej úrovni, čím zlepšuje jej textúru a vzhľad, potláča tiež tvorbu vrások.
  • Okamžitý výsledok: Mezoterapia využíva aktívne látky. Účinok je okamžitý a viditeľný v podobe vypnutej, hydratovanej a rozžiarenej pleti.
  • Bezbolestná procedúra: Tento zákrok je bezbolestný, počas neho môžete cítiť mierne teplo na tvári a nevyžaduje žiadnu rekonvalescenciu.

Hĺbkové čistenie pleti: Získajte žiarivý a zdravý vzhľad pleti

Krásna a zdravá pleť je snom mnohých žien aj mužov, no nie vždy je ľahké sa o ňu správne starať a to najmä v dnešnom hektickom živote. Každodenný stres, znečistené prostredie a nezdravý životný štýl môžu zanechať svoje stopy na našej pleti. Preto je tu hĺbkové čistenie pleti, ktoré môže vašu pleť omladiť a obnoviť jej zdravý vzhľad.

hĺbkové čistenie pleti, hĺbkové čistenie pokožky, kozmetika bratislava, kozmetický salón

ČO JE HĹBKOVÉ ČISTENIE PLETI?

Zamatovo hladká a zdravá pleť je túžbou mnohých žien a aj mužov. Hĺbkové čistenie pleti je moderný kozmetický postup, ktorý sa stáva stále obľúbenejším medzi tými, ktorí túžia po krásnej a žiarivej pleti. Táto procedúra sa vykonáva špeciálnymi prípravkami a technikami, ktoré odstránia nečistoty, mŕtve bunky a prebytočný olej z pokožky. Na rozdiel od bežného čistenia, hĺbkové čistenie pleti zasahuje do hlbších vrstiev pokožky, čím zabezpečuje dôkladnú revitalizáciu.

Ako prebieha hĺbkové čistenie pokožky?

  • Čistenie: Pleť sa dôkladne vyčistí a pripraví na samotný postup. To zahŕňa odstránenie make-upu, nečistôt a mŕtvych buniek.
  • Exfoliácia: Potom aplikujem exfoliačný prípravok – peeling z prírodných látok švajčiarskej kozmetiky Larens. alebo používa špeciálne nástroje na odstránenie mŕtvych buniek a nečistôt z povrchu pleti.
  • Príprava: Po peelingu sa pokožka pripraví pomocou zmäkčovacieho gélu alebo naparením a ozónom. Následne použijem kavitačný peeling – ultrazvukovú špachtlu, ktorá pomáha odstrániť odumreté kožné bunky a následne prevediem manuálne dočistenie pokožky.
  • Výživa pokožky: Ultrazvukovou hlavicou zapravím bioaktívne látky, séra, ampulky alebo gél pre výživu a hydratáciu pokožky. Na záver aplikujem masku podľa potreby.
  • Dlhodobý efekt: Výsledok hĺbkového čistenia pleti je okamžitý a trvá dlhodobo. Vaša pleť bude vyzerať sviežo, zdravo a mladšie ešte týždne po zákroku.

Výhody hĺbkového čistenia pleti:

  • Zdravý a žiarivý vzhľad: Hĺbkové čistenie pokožky pomáha obnoviť prirodzený lesk a zdravý vzhľad pleti, čo znamená, že nemusíte používať veľa make-upu na zakrytie nedokonalostí.
  • Dlhodobý efekt: Výsledky hĺbkového čistenia pleti trvajú dlho, čím sa minimalizuje potreba častého opakovania procedúry.
  • Minimalizuje problémy s pokožkou: Tento postup pomáha minimalizovať problémy s akné, čiernymi bodkami a inými kožnými problémami tým, že čistí póry a odstraňuje prebytočný olej.
  • Bezpečný a efektívny: Hĺbkové čistenie pleti je bezbolestné a bezpečné, s minimálnym rizikom vedľajších účinkov.

Hĺbkové čistenie pleti zaberie trochu viac času a zásadne ho robím s dôkladom na jednotlivý typ pokožky.

Nezáleží na tom, aký je váš typ pleti alebo vek, hĺbkové čistenie pleti môže byť pre vás vhodným riešením na dosiahnutie krásnej a zdravej pleti. Buďte svojou najlepšou verziou a získajte žiarivý vzhľad pleti s týmto účinným kozmetickým postupom.

Hĺbkové čistenie pleti odporúčam podstupovať podľa typu pokožky 1 – 2 krát mesačne.

 

Navštívte môj kozmetický salón v Petržalke, teším sa na vás na Ul. Gustáva Mallého 2 v Bratislave!